vlcsnap-2016-09-23-11h38m30s886

Jurnalul TRINITAS

Luni – Duminică, orele 18.30, 22.00, 04.00 și 08.00

Dinamismul vieții Bisericii Ortodoxe Române este subliniat și reflectat prin Jurnalul TRINITAS, singurul jurnal religios de televiziune din România. De la marile evenimente organizate la Patriarhia Română, până la inițiativele eparhiale și parohiale din orice colț al țării, camera de luat vederi surprinde faptele, dar și motivația celor care le organizează și efectul produs de ele. Jurnalul TRINITAS arată astfel cât de vie este Biserica Ortodoxă Română, într-un larg context european și global. Informațiile prezentate redau atât preocupările ierarhilor, cât și dinamica vieții parohiilor din țară și din afara țării.

Jurnaliștii noștri sunt prezenți acolo unde au loc evenimente care nu produc mult zgomot, dar aduc multă bucurie și speranță: sprijinirea de către Biserică a unor persoane sau comunități dezavantajate, sfințiri de biserici, conferințe, concerte și evenimente cultural-religioase, oficierea unor slujbe pentru comunități sau persoane aflate în situații speciale. Scopul nostru principal este să surprindem și să arătăm acțiunea și misiunea în desfășurare a Bisericii în societate.

Jurnalul Televiziunii TRINITAS este dedicat efortului de surprindere a evenimentelor din lumea ortodoxă care au importanţă atât pentru comunitatea creştină de pretutindeni, cât şi pentru spaţiul efervescent al societăţii civile. În complementaritate cu aceasta, viața comunităților românești din străinătate este pentru noi o preocupare constantă și consistentă.

Emisiunile TRINITAS TV

  • Emisiuni tip Documentar
  • Alte programe