cuvant_suflet

Cuvânt pentru suflet

Luni - Vineri, ora 18.00
Emisiune realizată de Pr. Mihail Spătaru/Pr. Ovidiu Dinca/Pr. Daniil Iacsa

Fiecare om are întrebări esențiale. Răspunsurile la aceste întrebări alcătuiesc, din piese mici, ansamblul căii de viață, al programului de trăire și de pregătire a mântuirii.

Realizatorii emisiunii Cuvânt pentru suflet caută să reproducă în emisiune atitudinea creștinului care întreabă și care așteaptă să fie ghidat de către un duhovnic cu experiență. Invitații emisiunii sunt preoți de mir și monahi, care urmăresc să formuleze răspunsurile dintr-o perspectivă complexă, care ține cont de adevărul de credință ireductibil, dar și de complicatele circumstanțe în care omul contemporan își trăiește viața personală și comunitară.

Ne puteţi contacta la adresa de e-mail a emisiunii:
emisiunireligioase [at] trinitastv.ro

Emisiunile TRINITAS TV

Arta Sacra

Credința a inspirat pe oamenii din toate locurile și din toate timpurile pentru a trăi frumos, dar și pentru a crea obiecte de artă care transmit puterea spiritualității profund interiorizate. Arta creștină a fost pentru monahi și pentru locuitorii lumii, pentru preoți și pentru mireni, prilejul mărturisirii prin forme, linii, culoare și volum, a trăirilor cele mai adânci ale sufletului. Profund intimă, arta creștină este în același timp o mărturisire de o forță miraculoasă: ea străbate timpul și spațiul, sfărâmă prejudecăți și transformă conștiințe.