Echipa redacţională

 • Ciprian Olinici ok
  Ciprian Olinici
  Director General TRINITAS TV

  Ciprian Olinici este Director General TRINITAS TV și Consilier Patriarhal

 • bogdan_badita
  Diac. Dumitru Bogdan Bădiță
  Producător General

  Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, promoția 2010, a început colaborarea cu televiziunea TRINITAS în iulie 2010, ca reporter în cadrul Departamentului Știri, apoi ca realizator al emisiunii „Cuvânt pentru suflet”. În perioada decembrie 2010 – martie 2013 a fost secretar general de redacție, coordonatorul Departamentului Editori montaj și voice-over al emisiunii “Calea Credinței”. Din martie 2013 până în prezent este realizatorul emisiunii „Mărturii și evocări”. Din martie 2015 îndeplinește funcția de producător general.

 • miron_mihai
  Pr. Mihai Miron
  Director de Programe TRINITAS TV

  Pr. Mihai Miron este Director de Programe TRINITAS TV și redactor-șef al Departamentului Emisiuni Religioase. Şi-a început colaborarea cu TRINITAS TV în calitate de realizator al emisiunii „Pagini de Istorie”, în septembrie 2008. A colaborat cu Departamentul Film documentar, pentru care a realizat trei producţii: “Pelerini la Ierihon. Aşezământul românesc” (martie 2010), „Părintele Paisie Duhovnicul” (septembrie 2010) şi “Devenire întru slujire. Preafericitul Părinte Daniel la a 60-a aniversare” (2011).

 • petru_mihalea
  Petru Mihalea
  Redactor Șef

  A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti, apoi cursurile de master, specializările „Istorie şi Tradiţie” şi „Drept canonic şi Instituţii Comunitare”. A lucrat la Cancelaria Sfântului Sinod, apoi în cadrul unei companii de comunicare. Coordonator de proiect, a realizat conceptul şi conţinutul editorial pentru mai multe publicaţii. De asemenea, a fost editor Newsdesk, la Realitatea TV. La TRINITAS TV a fost editor de ştiri, realizator al emisiunilor „Familia creştină” şi „Pagini de istorie”. În acest moment, este realizatorul emisiunii „Lumini peste timp”.

 • Bobirnea Iulian Andrei
  Iulian Andrei Bobîrnea
  Redactor Șef

  A urmat cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă din București, secția Teologie Socială, pe care a absolvit-o în anul 2010. În paralel a studiat jurnalismul la Universitatea Hyperion. A absolvit cursurile masterului „Comunicare și comuniune eclezială în spațiul ortodox” din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din București. Este implicat în activități de voluntariat în domeniul social. Este realizatorul emisiunii-dezbatere „Libertate şi responsabilitate creştină” și, săptămânal al unei ediții a emisiunii „Secvențe TRINITAS”. Este unul dintre realizatorii emisiunii „Viața Bisericii.”

 • buzea_alina-200x250
  Alina Buzea
  Realizator

  Este în echipa TRINITAS TV din prima zi de emisie, zi de care îşi aduce mereu aminte cu emoţie. Lucrează ca reporter în cadrul redacției Ştiri. În prezent este unul dintre realizatorii emisiunii „Viața Bisericii”. Îi place să fie în mijlocul evenimentului, lucru pentru care această profesie consideră că i se potriveşte ca o mănuşă. Este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

 • poza iacsa
  Pr. Daniil Iacșa
  Realizator
 • SITE FS
  Filip Scarlat
  Producător

  A început colaborarea cu TRINITAS TV în iulie 2008 ca regizor de emisie, iar din anul 2014 este producător al emisiunii „ Moştenirea brâncovenească” şi realizatorul rubricii „Cuvinte înţelepte”.

 • florin_serbanescu
  Pr. Florin Șerbănescu
  Realizator

  Părintele Florin Şerbănescu a început colaborarea cu TRINITAS TV în aprilie 2011, odată cu apariţia emisiunii “Patrimoniul Cultural Bisericesc”. Cu o vastă experiență de conducere în domeniul patrimonial – cultural, părintele profesor Florin Şerbănescu ocupă în prezent şi funcţiile de consilier patriarhal coordonar (Centrul pentru Patrimoniu Cultural „Sfântul Constantin Brâncoveanu” din Bucureşti) şi de președinte al Comisiei de Pictură Bisericească a Patriarhiei Române. Este parohul Bisericii “Sf. Stelian” – Lucaci din Bucureşti. În anul 2013, în contextul Anului Omagial al Sfinților Împărați, a realizat seria de emisiuni „Moştenirea bizantină în România”. În acest moment, este realizatorul emisiunii „Moştenirea brâncovenească”.

 • butura_george
  George Cosmin Butură
  Reporter

  A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti şi Facultatea de Psihologie. De asemenea, a urmat cursurile masterului de „Psihologie judiciară şi victimologie” şi masterului în Teologie ortodoxă „Pastoraţie şi viaţă liturgică”. După ce a lucrat în psihoterapie mai mulţi ani, din 2009, s-a alăturat echipei TRINITAS TV ca reporter al Departamentului Ştiri.

 • george_paraschiv
  Diac. George Paraschiv
  Reporter

  A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti și cursurile de master în cadrul aceleiaşi facultăți. De la 1 decembrie 2011, este realizatorul emisiunii ”Preoți slujitori în parohii sărace”.

 • laurentiu_topala
  Laurențiu Topală
  Producător

  A absolvit Academia de Muzică „Gavriil Musicescu” din Chişinău, Rebublica Moldova, între anii 1990-1995. Este caloborator permanent al Radio TRINITAS din anul 2002 şi angajat al TRINITAS TV din anul 2007. Este producătorul emisiunii „Sunet şi lumină” şi voice-over al Jurnalului TRINITAS.

 • mihaela_poenaru
  Mihaela Poenaru
  Realizator

  A terminat Facultatea de Jurnalistică, în anul 1996. În decursul timpului a avut șansa să lucreze alături de profesioniști din importante instituții de presă cum ar fi: Radio România Tineret, Radio “Total”, Radio “Europa Liberă”. De asemenea, a colaborat și în presa scrisă, abordând atât domeniul cultural, cât și cel politico – social. Începând cu anul 2008, la Televiziunea TRINITAS a realizat emisiunea “Pașii Pelerinului”, “Omul Priceput” și numeroase reportaje pentru emisiunile “Lumina Faptelor Bune” şi “Biserica Azi”. În prezent este realizatorul emisiunii “Talent și efort”.

 • spataru_mihail
  Pr. Mihail Spătaru
  Realizator

  S-a alăturat echipei TRINITAS TV, în anul 2010. A început ca realizator al emisiunii-dezbatere „Lumina faptelor bune”, iar în prezent realizează emisiunea „Cuvânt pentru suflet”. Este doctorand al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, de asemenea licențiat în Istorie-Geografie și absolvent a două programe de masterat în istorie.

 • IMG_5344
  Diac. Nicolae Iancu
  Reporter

  A terminat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti, în anul 2008, şi Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti, în anul 2009. A intrat în echipa TRINITAS TV încă din octombrie 2007, odată cu înfiinţarea postului de televiziune în cadrul redacției Ştiri. Din 2008 până în 2011, a fost realizatorul emisiunii „Omul de lângă tine”. În acest moment este reporter în cadrul redacției Ştiri.

 • DSCF1091
  Pr. Ovidiu Dincă
  Realizator

  Este licențiat al Facultății de Teologie din București (2006); a absolvit cursurile de master ale aceleiași facultăți (2008), iar în prezent este doctorand la disciplina Liturgică. Relația cu mass-media a început-o în anul 2008, când a fost numit consilier de presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, precum și purtătorul de cuvânt al acestei instituții. Colaborarea cu echipa TRINITAS TV a început în anul 2012, în calitate de realizator al emisiunii Biblia în istorie. În prezent realizează emisiunile Cuvânt pentru suflet și Duhovnicie și viață creștină.

 • paul-marin
  Paul Marin
  Director tehnic

  S-a alăturat echipei TRINITAS TV în anul 2010. De profesie inginer, instalează stația pentru ridicarea la satelit a programelor TRINITAS TV si RADIO TRINITAS (2010). Implementează o structură tehnică modernă pentru MASTER CONTROL ROOM și REGIA DE MONTAJ (2011). Proiectează și realizează compartimentul de prelucrare video pentru DSNG (2012). Construiește un kit mobil pentru înregistrări High Definition (2013).

 • mihalache_raluca
  Raluca Mihalache
  Realizator

  A absolvit cursurile Facultatăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti şi cursurile de master “Producţie Multimedia Audio Video” din cadrul aceleiaşi instituţii. În anul 2010 a absolvit şi cursurile Facultăţii de Drept a Universităţii Hyperion din Capitală. A intrat în echipa TRINITAS TV în noiembrie 2008, ca reporter în cadrul redacției Ştiri. În prezent este unul dintre realizatoriii emisiunii “Secvențe TRINITAS”.

 • sorin_mihalache
  Diac. Sorin Mihalache
  Realizator

  Diac. Sorin Mihalache este realizatorul emisiunii „Lumina Celui Nevăzut”. Cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi, secretar general al Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie şi Ştiinţă, al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, editor executiv al Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science (revistă academică online). Este colaborator al Centrului de Dialog şi Cercetare în Teologie, Ştiinţă şi Filosofie al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. Participant la diferite proiecte de cercetare şi formare privind dialogul dintre teologie, filosofie şi ştiinţă desfăşurate în România începând cu 2005. Este realizatorul rubricilor „Religie şi Stiinţă”, „Faţa nevazută a Universului, Ştiinţă şi Tehnologie”, „Spiritualitate şi Sănătate”, „Viaţa creştină şi Societatea contemporană” în publicaţiile Lumina.

 • cosuleanu_stefania
  Ştefania Coşuleanu
  Realizator

  A absolvit Facultatea de Litere din cadrul  Universitatii „Al. I. Cuza” din Iași, cursurile de master în „Lingvistica generală și romanistică”. A început colaborarea cu TRINITAS TV în august 2008 ca reporter pentru emisiunea „Lumina faptelor bune”, „Viața parohiilor” şi pentru Departamentul Ştiri, a continuat ca realizator al emisiunii „Pasii Pelerinului”. Din ianuarie 2011 este redactor în cadrul Departamentului Film documentar. Activitatea în cadrul TRINITAS TV este bucurie și provocare în cunoaștere.

 • ene valentina alina(1)
  Valentina Alina Ene
  Reporter
 • vasile_banescu
  Vasile Bănescu
  Realizator

  Vasile Bănescu este realizatorul dezbaterii culturale „Credință și cultură azi”.